2105767598 6977900300 Ζηνοδώρου 19, Κολωνός
Search Close
 
 
     
     
   
ΜΑ.Κ HELLAS
Κατασκευή Κοπτικών Υποδηματοποιίας & Τσαντών Αθήνα

Η γνωστή σε όλο το χώρο της υποδηματοποιίας, κατασκευαστική εταιρεία “ΜΑ.Κ HELLAS” η οποία βρίσκεται στην Αθήνα, ιδρύθηκε το 1988 και έχει ως αντικείμενο την κατασκευή κοπτικών υποδηματοποιίας και τσαντών.

Η εταιρεία “ΜΑ.Κ HELLAS” είναι εξοπλισμένη με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα καθώς και αναλώσιμα, εργαλεία και υλικά για την υποδηματοποιία αλλά και για τσάντες.

Η ανοδική πορεία της εταιρείας του Γιώργου Κτιστάκη και της Αικατερίνης Γεωργίου Μανουσάκι οφείλεται στην εντατική και προσεγμένη εργασία των ιδίων και των συνεργατών τους αλλά και στους αξιόλογους πελάτες του, οι οποίοι το στηρίζουν. 
     
     
 
 
 
ΕΞΕΛΙΞΗ
Όλα αυτά τα χρόνια που η εταιρεία μας δραστηριοποιείται με την κατασκευή κοπτικών υποδηματοποιίας και τσαντών δεν σταματά να εξελίσσεται αλλά και να καινοτομεί στο χώρο.

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας προκειμένου να εξασφαλίσουμε την άψογη και σωστή εξυπηρέτησή σας.

Μέσα από την σελίδα μας αισθανόμαστε την ανάγκη να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανωτέρω.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας. Με χαρά θα σας εξυπηρετήσουμε και θα φροντίσουμε για την άμεση εξυπηρέτησή σας.